Iratkozás elemi tagozatunkra, a 2021/2022-es tanévre

Ezen az oldalon a 2021/2022-es tanév előkészítő osztályaiba való beiratkozással kapcsolatos információk és menetrendeket olvashatóak.

 

Megyei információk (forrás: isj.educv.ro):

 

 

Nyílt napunk időpontja, bemutatók iskolánkról:

    2021. március 22.

 

 

A virtuális találkozó elérhető az alábbi linken:

 

Kedves iskolába készülő gyerekek, egy kis játékra is meghívunk benneteket! Kattintsatok a következő linkre és kezdődhet a móka:
 

 

 

 

Iskolánk tájékoztató jellegű információi:

 

 

 

Letölthető dokumentumok

 

 

 

 


 

Képek iskolánkról és az előkészítő osztályaink tantermeiről

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARHÍVUM


Iratkozás a 2020/2021-es tanév előkészítő osztályaiba

 

Információk az iratkozás időpontjairól, menetéről


Az előkészítő osztályainkba történő iratkozás módszertana és időpontjai, a Mikes Kelemen Elméleti Líceum iskolakörzete, induló előkészítő osztályaink száma, az iratkozás speciális kritériumai és egyéb hasznos információk az alábbi linkekre kattintva tölthetőek le:

 

Letölthető dokumentumok

továbbá az előkészítő osztályokba való iratkozást szabályozó 3277/17.02.2020 számú hivatalos (román nyelvű) tanügyminisztari rendelet, az iratkozás módszertana (román nyelvű), és annak naptára (román és magyar nyelven):

A Kovászna Megyei Tanfelügyelőség honlapján további - megyei szintű - tájékoztató információkat találnak a 6. évüket 2020. szeptember 1. és 2020. december 31. között betöltő gyerekek kötelező pszichoszomatikus felméréséről, az előkészítő osztályokba való iratkozás menetéről, valamint Sepsiszentgyörgy iskolakörzeteiről.

A pszichoszomatikus felméréssel kapcsolatos további információk a CJRAE Covasna oldalán jelennek meg:

Nyílt napunk 2020. március 4-én 17.00 órától került megrendezésre iskolánk dísztermében, majd ezt követően a szülők meglátogathatták az előkészítő osztályok tantermeit (az alábbi meghívó alatti linkre kattintva megnézhetik a Nyílt napunkon készült fényképeket is). A oldalunk alján további képeket találnak az előkészítő osztályok tantermeiről. 

 Nyílt napunkról a facebook oldalunkon találnak fotóalbumot:

https://www.facebook.com/Mikes-Kelemen-Elméleti-Líceum-266872530050076/