Iratkozás elemi tagozatunkra, a 2020/2021-es tanévre

Ezen az oldalon a 2020/2021-es tanév előkészítő osztályaiba való beiratkozással kapcsolatos információk és menetrendeket olvashatóak.

 

 

2020. május 25-től folytatódik az iratkozás az előkészítő osztályba


 

  

 

 

Az iratkozás az online platformon keresztül folytatódik


A koronavírus terjedésére való tekintettel az iratkozás a következő időszakban csak az online platform segítségével zajlik (az iratkozási lapok érvényesítésére egy későbbi időpontban kerül sor):

 

 

 

 

 

Információk az iratkozás időpontjairól, menetéről


Az előkészítő osztályainkba történő iratkozás módszertana és időpontjai, a Mikes Kelemen Elméleti Líceum iskolakörzete, induló előkészítő osztályaink száma, az iratkozás speciális kritériumai és egyéb hasznos információk az alábbi linkekre kattintva tölthetőek le:

 

Letölthető dokumentumok

továbbá az előkészítő osztályokba való iratkozást szabályozó 3277/17.02.2020 számú hivatalos (román nyelvű) tanügyminisztari rendelet, az iratkozás módszertana (román nyelvű), és annak naptára (román és magyar nyelven):

A Kovászna Megyei Tanfelügyelőség honlapján további - megyei szintű - tájékoztató információkat találnak a 6. évüket 2020. szeptember 1. és 2020. december 31. között betöltő gyerekek kötelező pszichoszomatikus felméréséről, az előkészítő osztályokba való iratkozás menetéről, valamint Sepsiszentgyörgy iskolakörzeteiről.

A pszichoszomatikus felméréssel kapcsolatos további információk a CJRAE Covasna oldalán jelennek meg:

Nyílt napunk 2020. március 4-én 17.00 órától került megrendezésre iskolánk dísztermében, majd ezt követően a szülők meglátogathatták az előkészítő osztályok tantermeit (az alábbi meghívó alatti linkre kattintva megnézhetik a Nyílt napunkon készült fényképeket is). A oldalunk alján további képeket találnak az előkészítő osztályok tantermeiről. 

 

 

Nyílt napunkról a facebook oldalunkon találnak fotóalbumot:

https://www.facebook.com/Mikes-Kelemen-Elméleti-Líceum-266872530050076/


 

 


Tájékoztató

 


A Mikes Kelemen Elméleti Líceum iskolakörzete

Circumscripții - Liceul Teoretic Mikes Kelemen


A Mikes Kelemen Elméleti Líceum beiskolázási terve

 


A Mikes Kelemen Elméleti Líceum speciális kritériumai

 


Nyílt Nap - 2020. március 4.

 

Nyílt napunkról a facebook oldalunkon találnak fotóalbumot:

https://www.facebook.com/Mikes-Kelemen-Elméleti-Líceum-266872530050076/

 

 


 

Képek iskolánkról és az előkészítő osztályaink tantermeiről

 

 

 

 

 

 

 

 

-------------------------------------------------

ARHÍVUM:

Iratkozás elemi tagozatunkra, a 2019/2020-as tanévre
 

Előkészítő osztályos diákjaink névsora (a második periódus végén)


A 2019. április 10-én lezárult második iratkozási periódus (Etapa II) után a jóváhagyott 75 helyünkből (ami 3 osztály) 74 hely betelt, így 1 üres helyünk maradt.

Az első és második iratkozási periódus során iskolánkba bejutott jövő évi előkészítő osztályos diákjaink összesített névsora az alábbi linkre kattintva tekinthető meg:

Előkészítő osztályos diákjaink névsora (az első periódus végén)


A 2019. március 29-én lezárult első iratkozási periódus (Etapa I) után a jóváhagyott 75 helyünkből (3 osztály) 71 hely betelt. Az első iratkozási periódus során iskolánkba bejutott jövő évi előkészítő osztályos diákjaink névsora az alábbi linkre kattintva tekinthető meg:

 A 2019. április 2-8. között zajló második iratkozási periódusra (Etapa II) 4 üres helyünk maradt, ezekre az alábbi módszertan szerint lehet iratkozni:

A Nyílt napunkon készült képeket a facebook oldalunkon tekinthetik meg.