2018/2019 tanév

 

2019. június 1. - BALLAGÁS 2019

A végzős tanulóink ballagási ünnepélyére 2019. június 1-én került sor. Szerencsére a borongós, de esőtől mentes idő kitartott az ünnepség végéig.

 

 

A 2018/2019-as tanévben az évfolyamelső címet, valamint a négy év összesített osztályzata alapján a cikluselső címet is Csurulja Mónika, XII. C osztályos tanulónk szerezte meg.

 

ImageImage
ImageImage

 

 

Az idei Mikes-díjasok (a IX-XII osztályos versenyek összesített pontszáma alapján): Csurulja Mónika, XII. C (humán tagozat), illetve Bács Tamás, XII. B (reál tagozat).

 

ImageImage
ImageImage

 

 

 

 

2019. május 24. - ÖKUMENIKUS BALLAGÁSI ISTENTISZTELET

A sepsiszentgyörgyi magyar végzős középiskolások ma, 2019. május 24-én 10 órától ökumenikus ballagási istentiszteleten vettek részt a belvárosi református templomban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Az előző tanévek Mikes-díjasai, évfolyamelső és cikluselső tanulói:

 

BALLAGÁS – 2018. május 26.

XII. osztályok

A 2017/2018-as tanévben az évfolyamelső címet, valamint a négy év összesített osztályzata alapján a cikluselső címet is Fazakas Réka, XII.B osztályos tanulónk szerezte meg.

 

Az idei Mikes-díjasok (a IX-XII osztályos versenyek összesített pontszáma alapján): Fazakas Réka, XII.B (reál tagozat), illetve Erőss Réka, XII.C (humán tagozat).

 

ImageImageImage

 

További képek:   a facebook oldalunkon.

  

 

BALLAGÁS – 2017. május 20.

XII. osztályok

 

A Mikes Kelemen Elméleti Líceumban, az évfolyamelső és a négy év összesített osztályzata alapján a cikluselső címet Szotyori Orsolya Anita, XII.B osztályos tanulónk szerezte meg.

 

Az idei Mikes-díjasok (a IX-XII osztályos versenyek összesített pontszáma alapján): Szőcs-Nagy Tímea, XII.B (reál tagozat), illetve Becsey Janka, XII.D (humán tagozat).

 

ImageImageImage

 

További képek:   a facebook oldalunkon.

 

 


Arhívum